Clinics voor bedrijven

Houd je medewerkers gezond én werk aan teambuilding!

Een clinic kan eenmalig zijn, bijvoorbeeld om te ervaren hoe leuk hardlopen kan zijn, maar je kunt er als bedrijf ook voor kiezen om gezamenlijk naar een evenement toe te werken.

Samen hardlopen zorgt voor een gezonde uitstraling en het versterkt de onderlinge band tussen de medewerkers. De trainingen zijn uitdagend, gevarieerd en voor elk niveau! Maar vooral heel leuk!

Of je nu kiest voor personal training, een speciale clinic of met jouw collega’s sporten, resultaat is gegarandeerd en alles is bespreekbaar! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

Deze bedrijven gingen je voor

“Titus heeft zijn lange ervaring ingezet om niet alleen de groep te begeleiden, ook individueel heeft hij goede tips en adviezen gegeven over loopstijl, houding, snelheid etc. Los van zijn begeleiding en adviezen vond ik zijn bijdrage aan de teamgeest meest interessant.”

John Tombergen / Bek

Na 12 weken tussenevaluatie hardloopproject Hoogwegt International in Beweging. Mooie complimenten en traject wordt verlengd! Trainingen krijgen een gemiddeld cijfer van 9!

Inge Bodt / Hoogwegt

“Het was niet alleen een leerzame clinic waarbij rekening gehouden werd met het verschil in niveau van de diverse deelnemers, maar het was vooral ook een hele leuke clinic.”

Karima Hey / KAB Accountants